Kërkoni Hidraulik, Elektricist apo Teknik Kondicioneri?

Shërbimet Tona

Ne jemi një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimit të çdo problemi teknik në shtëpinë tuaj. Shërbim për çdo emergjencë në kohë reale duke sjellë Elektricist, Hidraulik apo Teknik Kondicioneri në Tiranë. Hap treshi.al dhe telefono direkt në numrin tonë në çdo orë të ditës. Ofrojmë shërbim cilësor për çdo defekt Elektrik, Hidraulik apo tëKondicionerit, për emergjencë apo rregullim të specializuar Pajisjesh Elektrike. Mos e merr mundimin të lëvizni Pajisjet Elektrike, Hidraulike, Elektronike nga shtëpia apo biznesi juaj, tekniku vjen direkt pa asnjë kosto ekstra.
Go to ASNJË KOSTO EKSTRA!

ASNJË KOSTO EKSTRA!

Go to PERSONEL I SPECIALIZUAR!

PERSONEL I SPECIALIZUAR!

Go to GATISHMËRI NË ORËT E VONA!

GATISHMËRI NË ORËT E VONA!

Go to SHËRBIM NË CDO ZONË TË TIRANËS!

SHËRBIM NË CDO ZONË TË TIRANËS!

TEKNIKU NE SHTEPINE TUAJ!

Kush jemi ne!

Falë bashkëpunimit me Profesionistët e Lirë dhe të Kualifikuar ne jemi në gjendje të kryejmë çdo lloj shërbimi në fushën e Hidraulikës, Rrymës Elektrike dhe Kondicionerëve!
Tekniku në shtëpinë tuaj!

Treshi.al është një shërbim i cili ju mundëson lidhjen e drejtpërdrejtë me Hidraulikun, Elektriçistin dhe Teknikun e Kondicionerëve në kohë reale. Keni patur ndonjëherë një rast urgjent në shtëpinë tuaj dhe nuk keni ditur se kë të Telefononi?! Apo mbasi e keni gjetur personin i cili ju ka kryer shërbimin nuk keni ngelur të kënaqur?! A keni pajisje me defekt për t’i rregulluar pa harxhuar para të blini të reja? Ne jemi zgjidhja? Ne ju mundësojmë zgjidhjen më të shpejtë dhe më të lirë për çdo defekt në shtëpinë apo biznesin tuaj.

çfarë thonë për ne!

Komente ne rrjetet sociale!

Cfare po prisni? Besoni në seriozitetin dhe përvojën tonë! Kontaktoni tani për të zgjidhur problemin tuaj

Lër Takim / Kontakto

Telefono Tani